eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kétgólos hátrányból felállt, de pontokat veszített az MU

A második helyen álló Manchester United kisebb meglepetésre 2-2-es döntetlent játszott a vendég Burnley-vel a Boxing Dayen, az angol labdarúgó-bajnokság hagyományos, december 26-i játéknapján, a 20. fordulóban.

Jose Mourinho tanítványai az egész mérkőzésen nagy fölényben játszottak, az első félidőben azonban semmi sem jött be a csapatnak, míg a vendégek kétszer is eredményesek voltak.

A fordulás után a csereként beállt Jesse Lingard hozott változást a hazaiak kapu előtti játékában. A 25 éves futballista két gólt is szerzett - másodszor a 91. percben -, ám ez is csak a döntetlenhez volt elég.

Az MU hátránya így 12 pont a szerdán pályára lépő, éllovas városi rivális Cityvel szemben a tabellán, ugyanakkor a Brightont legyőző Chelsea egy pontra megközelítette az együttest.

A Liverpool könnyed, kiütéses győzelmet aratott a vendég Swansea ellen a Boxing Dayen, az angol labdarúgó-bajnokság hagyományos, december 26-i játéknapján, a 20. fordulóban.

A hazaiak az első játékrészben egyszer találtak kapuba, a második félidőben azonban "átgázoltak" segreghajtó riválisukon.

A Liverpool sikerével a tabella negyedik helyére lépett fel.

Premier League, 20. forduló:

Liverpool-Swansea City 5-0 (1-0)

Bournemouth-West Ham United 3-3 (1-1)

Chelsea-Brighton 2-0 (0-0)

Huddersfield-Stoke City 1-1 (1-0)

Manchester United-Burnley 2-2 (0-2)

Watford-Leicester City 2-1 (1-1)

West Bromwich Albion-Everton 0-0

Tottenham Hotspur-Southampton 5-2 (2-0)

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×