Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Megvan, ki nyeri este az Aranylabdát - fotó

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A spanyol napilapok szerint eldőlt, hogy Cristiano Ronaldo ötödször lesz az év legjobb labdarúgója, és ezzel beéri örök riválisát, Lionel Messit.

A spanyol Marca és Mundo Deportivo is kész tényként közli, hogy este háromnegyed nyolckor az Eiffel-torony tövében Cristiano Ronaldo veheti át a legjobb játékosnak járó Aranylabdát. A France Football immár a nemzetközi szövetségtől függetlenül odaítélt elismerését ötödször kaphatja meg a Real Madrid csatára, aki 2017-ben bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert a királyi gárdával, és kivezette a tavaly Európa-bajnok portugál válogatottat a 2018-as oroszországi világbajnokságra is.

A döntést megerősítheti a Ronaldót támogató sportszergyártó, a Nike fotója is, amelyen már a "Quinto Triumfo", azaz "az ötödik diadal" felirat, valamint Ronaldo győzelmeinek évei szerepelnek. A csatár 2008, 2013, 2014 és 2016 után ötödször lehet aranylabdás, ezzel beéri Lionel Messit.

A lapinformációkat erősíti a Barcelona argentin klasszisának friss interjúja, a TyC Sportsnak azt mondta, a csapatsikerek a fontosabbak neki.

"Nagy dolog, amit elértem az egyéni elismerésekben, különösen fiatalabb koromban, de most már a csapatgyőzelmek érdekelnek, mert még több Bajnokok Ligája-sikerre vágyom és még egy trófeára az argentin válogatottal" - mondta Messi.