Kiesett a Napoli, gólfesztivállal jutott tovább a Liverpool

InfoRádió
2017. december 6. 20:50
A szerdai mérkőzéseken a Liverpool, a Sevilla, a Sahtar és az FC Porto foglalta el a labdarúgó BL jövő tavaszi nyolcaddöntőjének még szabad négy helyét.

FEYENOORD–SSC NAPOLI 0-1: A jelek szerint a nápolyiak megteszik, ami tőlük telhet. Piotr Zielinski góljával már vezetnek a Feyeoord ellen. 

LIVERPOOL–SZPARTAK MOSZKVA 1-0: A Liverpoolnak egy pont kell a továbbjutáshoz, a három biztosan elég a csoportelsőséghez. Philippe Coutinho, büntetőből, már a negyedik percben vezetést szerzett.

MARIBOR–SEVILLA 1-0: Meglepetés Szlovéniában, Tavares előnyhöz juttatta az eddig még nyeretlen Maribort. 

REAL MADRID–BORUSSIA DORMUND 1-0: Borja Mayoral góljával vezet a Real Madrid.

RB LEIPZIG–BESIKTAS 0-1: A lipcseiek nem ilyen kezdésre számítottak. Vezetnek a törökök, Alvaro Negredo tizenegyesből lőtt góljával.

FC PORTO–AS MONACO 1-0: Ugyanabban a percben Vincent Aboubakar góljával előnybe kerültek a portugálok, a német csapat számára messzi a továbbjutás.

LIVERPOOL–SZPARTAK MOSZKVA 2-0: Gyönyörű passzjáték végén Coutinho újabb gólt rúgott. 

REAL MADRID–BORUSSIA DORMUND 2-0: Cristiano Ronaldo mind a hat csoportmeccsen rúgott gólt. Már kétgólos előnyben a Madrid. 

LIVERPOOL–SZPARTAK MOSZKVA 3-0: Potyognak a gólok, az orosz védelem hibája után Roberto Firmino növelte csapata góljai számát. Még az első félidők felénél sem járunk, de már kilenc gól esett. 

TOTTENHAM HOTSPUR–APOEL 1-0: Itt a tizedik, Fernando Llorente találatával előnyben a már csoportgyőztes Spurs. 

SAHTAR–MANCHESTER CITY 1-0: A Man City tartalékos összeállítását látva nem meglepő, hogy vezetnek az ukránok. Újabb brazil az este góllövőlistáján: Bernard. Immár mind a nyolc pályán láttak gólt a nézők. 

SAHTAR–MANCHESTER CITY 2-0: Iszmaili gólja nagy valószínűségel eldöntötte a továbbjutást ebben a csoportban. A Citynek három gólt kellene rúgnia – a Napoliért. 

FEYENOORD–SSC NAPOLI 1-1: A hollandok szépen akarnak búcsúzni, Nicolas Jörgensen révén kiegyenlítettek. 

TOTTENHAM HOTSPUR–APOEL 2-0: A 2016-os esztendő legjobb ázsiai játékosa, Szon Heong Min növelte csapata előnyét. 

FC PORTO–AS MONACO 2-0: Vincent Aboubakar újabb góljával már 2-0.

FC PORTO–AS MONACO 3-0: Egy páros kiállítás után újabb portugál gól, Yacine Brahimi eldöntötte a továbbjutást. Az FC Porto lesz a második a Besiktas mögött, ha csak nem történik csoda a második félidőben.

REAL MADRID–BORUSSIA DORTMUND 2-1: Pierre-Emerick Aubameyang révén szépített a német csapat. Tizenhét gól esett az első félidőkben. 

LIVERPOOL–SZPARTAK MOSZKVA 4-0: Ennek a félidőnek a negyedik percében is lőtt egy gólt a Pool, Milner beadása után Sadio Mané gyönyörű lövéssel fejezte be az akciót. 

REAL MADRID–BORUSSIA DORTMUND 2-2: Pierre-Emerick Aubameyang kiegyenlített. 

LIVERPOOL–SZPARTAK MOSZKVA 5-0: Coutinho lövése megpattant egy védőn, a kapus nem tudott visszaérni a jobb oldalra. 

FC PORTO–AS MONACO 3-1: A nap második lengyel gólszerzője Kamil Glik, aki büntetőből bevette a Porto kapuját. 

FC PORTO–AS MONACO 4-1: Alex Telles gyorsan visszaállította a háromgólos különbséget. 

LIVERPOOL–SZPARTAK MOSZKVA 6-0:  Sadio Mané kétgólos, Sturridge passza után bravúros mozdulattal kanalazta a labdát a kapuba.

MARIBOR–SEVILLA 1-1: A csoportmásodik Sevilla Ganso góljával kiegyenlített. 

FC PORTO–AS MONACO 4-2: Radamel Falcao, aki 2009 és 2011 között a Porto játékosa volt, szépített. 

LIVERPOOL–SZPARTAK MOSZKVA 7-0: A hetek óta szenzációs formában futballozó Mohamed Szalah is meglőtte a magáét. A Liverpool a csoportkörben másodszor jutott hét gólig, ez is rekord.

RB LEIPZIG–BESIKTAS 1-1: Naby Keita révén kiegyenlített a csoportja harmadik helyén végő lipcsei csapat.  

REAL MADRID–BORUSSIA DORTMUND 3-2: Lucas Vazquez ismét vezetést szerzett a Madridnak. 

TOTTENHAM HOTSPUR–APOEL 3-0: Georges N'Koudou állította be a végeredményt. 

FEYENOORD–NAPOLI 2-1: Jerry St Juste megszerezte a már tíz emberre fogyatkozott hollandok győztes gólját.

SAHTAR DONYECK–MANCHESTER CITY 2-1: Sergio Agüero az utolsó pillanatokban tizenegyesből szépített.

FC PORTO–AS MONACO 5-2: Tiquinho szerezte este Portóban az utolsó gólt. 

RB LEIPZIG–BESIKTAS 1-2: Anderson Talisca, az este rengeteg brazil gólszerzőjének egyike, csak megnyerte a mérkőzést a törököknek. Ez volt a BL-szerda 33. gólja. Jobb, mint meccsenkénti négyes átlag. 

E csoport: Liverpool–Szpartak Moszkva 7-0, Maribor–Sevilla 1-1. A csoport végeredménye: 1. Liverpool 12 pont, 2. Sevilla 9, 3. Szpartak Moszkva 6, 4. Maribor 3.

F csoport: Sahtar Donyeck–Manchester City 2-0, Feyenoord–Napoli 2-1. A csoport végeredménye: 1. Manchester City 15 pont, 2. Sahtar 12, 3. Napoli 6, 4. Feyenoord 3.

G csoport: FC Porto–AS Monaco 4-2, RB Leipzig–Besiktas 1-2. A csoport végeredménye: 1. Besiktas 14 pont, 2. Porto 10, 3. RB Leipzig 7, 4. Monaco 2.

H csoport: Tottenham–APOEL 3-0, Real Madrid–Borussia Dortmund 3-2. A csoport végeredménye: 1. Tottenham 16 pont, 2. Real Madrid 13, 3. Dortmund 2, 4. APOEL 2.