eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Az este továbbjutói: Man United, Basel, AS Roma, Juventus

A Bayern megfosztotta hibátlan mérlegétől a PSG-t, de fontosabb: a továbbjutókat illetően nem született meglepetés a labdarúgó BL keddi játéknapján.

BENFICA–BASEL 0-1: A svájciak nem bíznak semmit sem a véletlenre, már vezetnek Lisszabonban Mohamed Elyounoussi góljával. 

BAYERN MÜNCHEN–PSG 1-0: Vezetnek a németek, Robert Lewandowski talált a kapuba. Igaz, két hete a Celtic is vezetett a PSG ellen…

OLYMPIAKOSZ–JUVENTUS 0-1: Újabb vendéggól, Juan Cuadrado találatával a Juve nagyon biztosan őrzi a második helyet. 

BAYERN MÜNCHEN–PSG 2-0: Corentin Tolisso azért került a csapatba Arturo Vidal kárára, mert a honfitársai ellen játszik, jól ismeri a párizsiakat. Góllal igazolta a döntés helyességét. 

MANCHESTER UNITED–CSZKA MOSZKVA 0-1: Dzagojevről pattant a labda a kapuba, vezetnek az oroszok a meccset könnyedén vevő Man United ellen. 

BAYERN MÜNCHEN–PSG 2-1: Münchenben eddig annyi gól esett, mint az összes többi meccsen együttvéve. Kylian Mbappé szépített. 

MANCHESTER UNITED–CSZKA MOSZKVA 1-1: Pogba beadása után Lukaku a levegőből húzta a kapuba a labdát. 

BENFICA–BASEL 0-2: Dimitri Oberlin alkalmasint eldöntötte a mérkőzést. 

CELTIC –ANDERLECHT 0-1: Jozo Simunovic öngóljával került előnybe az eddig még pont nélküli belga legénység. 

MANCHESTER UNITED–CSZKA MOSZKVA 2-1:  Az egyenlítéshez képest hatvan másodpercen belül vezetést szereztek az angolok, Rashford révén. 

AS ROMA–QARABAG 1-0: Diego Perrotti nagyon fontos gólt lőtt.

CHELSEA–ATLÉTICO MADRID 0-1: Saúl Niguez góljával a spanyolok vezetnek, de jelen állás szerint nem vennek vele semmire. 

BARCELONA–SPORTING 1-0: Paco Alcacer „a rend kedvéért” vezetést szerzett a csapatának. 

BAYERN MÜNCHEN–PSG 3-1: Tolisso az eddigi legjobb meccsét játssza a Bayernben, újabb gólt szerzett. 

CHELSEA–ATLÉTICO MADRID 1-1: A nap második öngólja, Sztefan Szavicsról került az Atlético kapujába a labda. 

BARCELONA–SPORTING 2-0: Egykori Barca-játékos öngóljával alakult ki a végeredmény, Jeremy Mathieu talált a portugálok kapujába. 

OLYMPIAKOSZ–JUVENTUS 0-2: Federico Bernardeschi lőtte az este utolsó BL-gólját. 

A csoport: Manchester United–CSZKA Moszkva 2-1, Benfica–FC Basel 0-2. A csoport állása: 1. Manchester United 15 pont, 2. Basel 12, 3. CSZKA Moszkva 9, 4. Benfica 0

B csoport: Celtic–Anderlecht 0-1, Bayern München–PSG 3-1. A csoport állása: 1. PSG 15 pont, 2. Bayern 15, 3. Celtic 3, 4. Anderlecht 3.

C csoport: AS Roma–Qarabag 1-0, Chelsea–Atlético Madrid 1-1. A csoport állása: 1. AS Roma 11, 2. Chelsea 11, 3. Atlético 7, 4. Qarabag 2.

D csoport: Olympiakosz Pireusz–Juventus 0-2, FC Barcelona–Sporting CP 2-0. A csoport állása: 1. Barcelona 14 pont, 2. Juventus 11, 3. Sporting 7, 4. Olympiakosz 1.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×