eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A Fradi-csarnokban 100 ezer forint egy pohár sör

A Fradi-csarnokban 100 ezer forint egy pohár sör

Egy győri szurkoló dobta a pályára, a klubot ezért megbüntette a kézilabda-szövetség.

A Magyar Kézilabda Szövetség Etikai- és Fegyelmi Albizottsága fegyelmi eljárást indított, mert az FTC-Győr női mérkőzés első félidejében a győri szurkolók szektorából egy folyadékkal teli pohár repült be a játéktérre. A testület ezért a játékvezetői és versenybírói jelentések alapján  úgy döntött, hogy a győri klub a felelős az incidensért, és ezért 100 ezer forintos büntetést kapott.

A határozatot az ETO elfogadta, és a büntetést megfizette, a fegyelmi vétséget elkövető szurkolót megtalálta, és vele is tisztázta a történteket - derül ki a Audi ETO honlapjáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×