eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A PSG öt gólt szerzett és már továbbjutott

A PSG öt gólt szerzett és már továbbjutott

A PSG és a Bayern München már továbbjutott a tavaszi folytatásba a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. A Man United is már csak matematikailag eshet ki.

AS ROMA–CHELSEA FC 1-0: A BL ősz leggyorsabb eddigi góljával vezet máris az AS Roma. A 42. másodpercben Stephan El Shaarawy vágta a hálóba a labdát, több mint 20 méterről. 

MANCHESTER UNITED–SL BENFICA 0-0: Büntetőt lőhetett az angol csapat, ám a 18 éves Mile Svilar – aki alaposan benne volt a lisszaboni mérkőzésen csapata vereségében, miután belépett a labdával a gólvonal mögé – kivédte Anthony Martial lövését. 

CELTIC FC–BAYERN MÜNCHEN 0-1: A bajoroké az este mindössze második gólja, pedig túl járunk a félidők felén. Kingsley Coman a gólszerző, a gólpasszt a kapus, Sven Ulreich adta. Igaz, kellett hozzá a kollégája, Craig Gordon súlyos hibája is. 

SPORTING CP–JUVENTUS 1-0: Bruno César megszerezte a vezetést a portugáloknak. 

PARIS SAINT-GERMAIN–RSC ANDERLECHT 1-0: Közel félórát kibírtak a belgák a Parcban, de már vezet a PSG. Kylian Mbappé előkészítése után Marco Verratti a gólszerző. 

FC BASEL–CSZKA MOSZKVA 1-0: A nyolcból már öt pályán esett gól, Luca Zuffi révén került előnybe a svájci bajnok. 

AS ROMA–CHELSEA FC 2-0: Megduplázta az előnyt az olasz csapat, ismét El Shaarawy lőtte a gólt. 

ATLÉTICO MADRID–FC QARABAG 0-1: Spanyol gól a Metropolitanóban, mégis bomba meglepetés! Míchel, az azeriek spanyol légiósa talált a kapuba. 

MANCHESTER UNITED–SL BENFICA 1-0: Szegény Mile Svilar! Nemanja Matics, a korábbi Benfica-játékos távoli lövése után a labda a bal kapufáról kifelé pattant, de a vetődő kapus hátáról a hálóba jutott. Öngól, még hogyha a kapus nem is tehet róla. 

PARIS SAINT-GERMAIN–RSC ANDERLECHT 2-0: A félidő előtti utolsó mozzanat Neymar gólja volt. A bal oldalról indulva, látványos szóló végén csavart a kapu bal oldalába. 

PARIS SAINT-GERMAIN–RSC ANDERLECHT 3-0: Layvin Kurzawa fokozta a belgák kínjait, a PSG gyakorlatilag továbbjutott a tavaszi folytatásba, hacsak a Celtic nem fordít a Bayern ellen. A védő Neymar szabadrúgása után a kapufáról kipattanó labdát küldte a hálóba. 

ATLÉTICO MADRID–FC QARABAG 1-1: Kiegyenlített az Atléti, a gáhnai Thomas Partey a gólszerző. 

FC BASEL–CSZKA MOSZKVA 1-1: Az orosz csapat Alan Dzagojev révén egyenlített. 

AS ROMA–CHELSEA FC 3-0:  Ennyire pedig nem játszik rosszul a Chelsea… Az olaszok helyzetkihasználása ellenben szinte tökéletes. Diego Perotti gólja lassan a Chelsea történetének egyik legnagyobb BL-vereségét vetíti előre. 

CELTIC FC–BAYERN MÜNCHEN 1-1: Callum McGregor bevette Ulreich kapuját, egyenlítettek a skótok, a Bayern nem áll továbbjutásra.

PARIS SAINT-GERMAIN–RSC ANDERLECHT 4-0:Layvin Kurzawa  vajon szerzett-e már két gólt egy meccsen profi pályafutása során? Most igen. 

MANCHESTER UNITED–SL BENFICA 2-0: A nap második büntetője az Old Traffordon. Daley Blind belőtte. 

CELTIC FC–BAYERN MÜNCHEN 2-1: Immár megint továbbjutásra áll a Bayern, Javi Martínez gyorsan „visszaszerezte” a vezetést. 

FC BASEL–CSZKA MOSZKVA 1-2: Nyílt (lehet) a harc a második helyért a csoportban, a Manchester United mögött a Basel és a CSZKA Moszkva is egyelőre hat ponttal áll – ha így marad az eredmény. A nagyon fontos gólt Pontus Wernbloom lőtte.

SPORTING CP–JUVENTUS 1-1: A Juve legalább kiegyenlített, Gonzalo Higuaín megfogadta Allegri kritikáját, s a nemzetközi porondon is aktivizálja magát. 

PARIS SAINT-GERMAIN–RSC ANDERLECHT 5-0: Nagyon könnyen gólcsúccsal zárhatja a PSG idén a csoportkört, egyelőre 17-0 a gólkülönbsége. A gólszerző? Layvin Kurzawa!

A csoport: Manchester United–SL Benfica 2-0, FC Basel–CSZKA Moszkva 1-2.

A csoport állása: 1. Manchester United 12 pont, 2. FC Basel 6, 3. CSZKA Moszkva 6, 4. SL Benfica 0.

B csoport: Paris Saint-Germain–RSC Anderlecht 5-0, Celtic FC–Bayern München 1-2

A csoport állása: 1. PSG 12 pont, 2. Bayern München 9, 3. Celtic 3, 4. Anderlecht 0.

C csoport: AS Roma–Chelsea 3-0, Atlético Madrid–FC Qarabag 1-1

A csoport állása: 1. AS Roma 8 pont, 2. Chelsea FC 7, 3. Atlético Madrid 3, 4. FC Qarabag 2.

D csoport: Olympiakosz–Barcelona 0-0, Sporting CP–Juventus 1-1.

A csoport állása: 1. Barcelona 10 pont, 2. Juventus 7, 3. Sporting 4, 4. Olympiakosz 0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×