Az MLSZ kifizeti a szurkolók kárát

InfoRádió
2017. október 25. 21:08
A Magyar Labdarúgó Szövetség megtéríti a szurkolók számára a Luxemburg elleni barátságos mérkőzés időpontjának változása miatt keletkezett felesleges kiadásokat.

A Luxemburg–Magyarország felkészülési válogatott mérkőzés időpontja november 10-ről egy nappal korábbra, 9-re módosult, mert a hazai szövetség csak ezen a napon tud a nemzetközi mérkőzéseken megszokott színvonalú létesítményt biztosítani, ahol mások mellett megfelelő vendégszektor is rendelkezésre áll. Miután a találkozó eredeti időpontja a magyar szurkolók előtt is ismert volt, így ez a változtatás azoknak, akik felelős módon már megszervezték utazásukat Luxemburgba, esetlegesen felesleges költségeket okozhatott.

Amennyiben a szurkoló az időpontváltozás ismertté válása előtt, azaz október 23. előtt szervezte meg útját annak érdekében, hogy élőben tekinthesse meg a nemzeti csapat összecsapását, és a megváltozott időpontban nem tudja vagy nem akarja megvalósítani az utazását, akkor kérésére az igazolt és vissza nem téríthető költségeit az MLSZ átvállalja. További részletek az MLSZ honlapján.