eur:
393.77
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Messi belőtte a 100. BL-gólját, hat gól a Stamford Bridge-en

A Chelsea és az AS Roma 3-3-ra végzett, a Man United 1-0-ra nyert, továbbra is megy az angoloknak. A PSG sebezhetetlen.

QARABAG FC–ATLÉTICO MADRID 0-0: A spanyolok nem tudtak nyerni, s ez érzékeny veszteség a számukra a Chelsea elleni hazai vereség után.

ANDERLECHT–PARIS SAINT-GERMAIN 0-1: Három perc kellett a franciáknak Brüsszelben a vezetés megszerzéséhez. Kylian Mbappé a gólszerző. 

CHELSEA FC–AS ROMA 1-0: Brazil játékos lőtt gólt brazil kapusnak. David Luiz a szebbik arcát mutatja, gyönyörű lövéssel győzte le válogatottbeli társát, Alisson Beckert. 

JUVENTUS FC–SPORTING CP 0-1: Újabb brazil gól, de ennek sem a szerző, sem a társai nem örülnek. Alex Sandróról a saját kapujába került a labda, vezetnek a portugálok Torinóban 

BAYERN MÜNCHEN–CELTIC FC 1-0: Robert Lewandowski fejesét még kivédte Craig Gordon, a skótok kapusa, de a kipattanó labdából Thomas Müller megszerezte a vezetést, a léc alá lőtt. 

BARCELONA–OLYMPIAKOSZ 1-0: Újabb öngól a csoportban, Dimitriosz Nikolauról került a labda a kapuba.

CSZKA MOSZKVA–FC BASEL 0-1: Albán válogatott gólja a BL-ben. A svájci válogatott Granit Xhaka testvére, Taulant Xhaka lőtt gólt. 

JUVENTUS FC–SPORTING CP 1-1: Miralem Pjanic góljával kiegyenlített a Juve.

BAYERN MÜNCHEN–CELTIC FC 2-0: Kingsley Coman elrobogott a bal oldalon, majd a beadása után Joshua Kimmich a tizenegyespont tájékáról gólt fejelt. 

CHELSEA FC–AS ROMA 2-0: Egy londoni kontra végén Morata lövése úgy pörgött fel a védője lábáról, hogy az Eden Hazar-nak lett gólpassz. A belga köszönte és belőtte. 

CHELSEA FC–AS ROMA 2-1: Rögtön szépítettek az olaszok, Kolarov szemtelen megkerülős cselt mutatott, aztán lőtt, a labda Christensent is érintve került a kapuba. 

ANDERLECHT–PARIS SAINT-GERMAIN 0-2: Edinson Cavani növelte a franciák előnyét. Mbappé labdáját fejelte a kapuba. 

BAYERN MÜNCHEN–CELTIC FC 3-0:  Mats Hummels ritkán szerez gólt, de ma egy ilyen nap van. Ő is fejjel volt eredményes, Arjen Robben szöglete után. 

BARCELONA–OLYMPIAKOSZ 3-0: Gerard Piqué kiállítása miatt tíz emberrel játszik a Barcelona, de így is gólokkal jobb görög ellenfelénél. Előbb Lionel Messi, majd három perccel később Lucas Digne lőtt gólt. Az argentinnek ez volt a 100. gólja a Bajnokok Ligájában. 

CHELSEA FC–AS ROMA 2-2: Fazio a félvonal közeléből előre ívelt, Edin Dzeko pedig 14 méterről, kapásból, óriási gólt lőtt. 

SL BENFICA–MANCHESTER UNITED 0-1: Marcus Rashford előnyhöz juttatta a „vörös ördögöket”. Óriási kapushiba kellett hozzá. Mile Svilar követte el, aki e meccsen rekordot írt, 18 évesen és 52 naposan a BL-történelem legfiatalabb kapusa lett, Iker Casillas csúcsát megdöntve. 

CHELSEA FC–AS ROMA 2-3: Kolarov a balhátvéd helyéről lőtt szabadrúgása után Edin Dzeko a kapuba csúsztatta a labdát. 

ANDERLECHT–PARIS SAINT-GERMAIN 0-3: A nagy hármas harmadik tagja is gólt szerzett, Mbappé és Cavani után Neymar is a kapuba talált. 

CHELSEA FC–AS ROMA 3-3:A csereként beállt Pedro beadása után Eden Hazard a földön álva megszerezte ritka fejes góljainak egyikét. 

JUVENTUS FC–SPORTING CP 2-1: Mario Mandzukic, aki már oly sokszor megmentette a Juventust, ezúttal is szerzett egy nagyon fontos találatot. 

ANDERLECHT–PARIS SAINT-GERMAIN 0-4: Ángel Di María gólja a PSG tizenkettedik gólja a 2017-es főtáblán. Kapott gól nélkül. 

CSZKA MOSZKVA–FC BASEL 0-2: Dimitri Oberlan eldöntötte a moszkvai mérkőzést. 

BARCELONA–OLYMPIAKOSZ 3-1: Az öngólos Dimitriosz Nikolaou bevette az ellenfél kapuját is. 

A csoport: SL Benfica–Manchester United 0-1, CSZKA Moszkva–FC Basel 0-2. A csoport állása: 1. Manchester United 9 pont, 2. FC Basel 6, 3. CSZKA Moszkva 3, 4. SL Benfica 0.

B csoport: Bayern München–Celtic FC 3-0, RSC Anderlecht–Paris Saint-Germain 0-4. A csoport állása: 1. PSG 9 pont, 2. Bayern München 6, 3. Celtic 3, 4. Anderlecht 0.

C csoport: Qarabag–Atlético Madrid 0-0, Chelsea FC–AS Roma 3-3. A csoport állása: 1. Chelsea 7 pont, 2. AS Roma 5, 3. Atlético Madrid 2, 4. Qarabag 1.

D csoport: FC Barcelona–Olympiakosz Pireusz 3-1, Juventus FC–Sporting CP 2-1. A csoport állása: 1. FC Barcelona 9 pont, 2. Juventus 6, 3. Sporting CP 3, 4. Olympiakosz 0.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×