eur:
392.62
usd:
367.43
bux:
66112.43
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nagy nevek bukhatnak együtt Bernd Storckkal

Nagy nevek bukhatnak együtt Bernd Storckkal

Több mint húsz német alkalmazottja van a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, de veszélybe kerülhet az állásuk, ha az MLSZ elnöksége úgy dönt, meneszti Bernd Storckot a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról.

Kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége értékeli a válogatott teljesítményét a világbajnoki selejtezőkön, és dönthet Bernd Storck jövőjéről is. A helyzet azonban nem egyszerű, mert a német szakembernek 2018. június 30-ig van szerződése, tétmérkőzést legközelebb egy év múlva játszik a válogatott, a szövetségi kapitány egy személyben sportigazgató is.

Az 54 esztendős német tréner kinevezése óta körbevette magát a saját embereivel, a Nemzeti Sport információi szerint az MLSZ-ben húsz fölötti a német edzők, alkalmazottak száma, és a fia, Alexander Storck is a szövetség alkalmazásában áll, erőnléti edzőként dolgozik. 

A lap a legfontosabb Storck-emberek között említi

  • Victor Moore erőnléti edzőt, aki nemcsak a felnőttcsapat fizikai állapotáért felel, több korosztály munkáját is koordinálja,
  • Michael Borist, a 42 esztendős trénert 2016 augusztusában nevezték ki a magyar U19-es válogatott szövetségi edzőjének, és ma már az U21-es korosztályt irányítja,
  • a 30 éves Marcus Jahnt, az U19-es együttes edzőjét, 
  • Jörg Danielt, a magyar edzőképzés 65 éves vezetőjét,
  • Andreas Möllert, Storck első számú segítőjét, egykori világklasszis labdarúgót, 
  • Holger Gehrke kapusedzőt.
Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Begyújtotta a rakétákat a forint

Begyújtotta a rakétákat a forint

Szerdán negatív korrekcióba kezdett a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 393-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is erősödik a forint, emellett pedig a dollár korrekciója is folytatódik. Ami a gazdasági eseményeket illeti, csütörtökön az MNB ismerteti a devizatartalékok állományának alakulását, az ÁKK pedig kötvényaukciót tart. Az amerikai lakáspiacról újabb adatot közölnek, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából érdekes. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×