Rekord áron adja el kulcsemberét a Veszprém kézilabdacsapata

InfoRádió
2017. október 9. 13:00
Aron Palmarssont a Barcelona vásárolja meg.

A Bors szerint egy izlandi lap azt írja, a Veszprém izlandi kézilabdázója, Aron Palmarsson hamarosan a Barcelonához ír alá, két hete a katalánoknál tréningezik, noha a szerződése 2018 nyaráig a Veszprémhez köti.

A világ egyik legjobb irányítója július 24-én engedély nélkül maradt távol a Veszprém első edzéséről. SMS-t küldött Ljubomir Vranjesnek, aki azonnal száműzte a keretéből. Pálmarsson júliusban megsérült, ezt követően pedig hazautazott Izlandra, és már nem tért vissza. Akkor a Veszprém jogi ellenlépést jelentett be.

A Hballtransfers.com oldal úgy értesült, a Barcelona 700 ezer eurót (nagyjából 220 millió forintot) fizet a magyar klubnak. Ezzel Palmarsson minden idők kilencedik legdrágább játékosa lehet. A portál szerint a pénz egy részét arra költené az idei Bajnokok Ligája-sorozatot négyből négy győzelemmel kezdő magyar bajnok, hogy 400 ezer euró körüli összegért kivásárolja a jövő nyárig tartó szerződéséből Petar Nenadicot, a Füchse Berlin szerb irányítóját, aki így pótolhatja Palmarssont.

A megegyezést sürgeti, hogy október 31-ig lehet újabb játékost nevezni a BL-be, utána már csak az egyenes kieséses szakaszban lehet bevetni újabb kézilabdázót.