Zidane veri a mellét

InfoRádió / MTI
2017. szeptember 27. 09:14
Zinedine Zidane, a címvédő Real Madrid vezetőedzője szerint csapata nagyszerű produkciót nyújtott kedden este Dortmundban, a labdarúgó Bajnokok Ligája második fordulójában.

A spanyol együttes 3-1-re verte a német bajnokságban listavezető Borussiát, melyet ráadásul története során először tudott idegenben legyőzni.

"Remekül játszottunk az elejétől a végéig. Akár több gólt is szerezhettünk volna, a lehetőségeink megvoltak" - lelkendezett a francia tréner.

Zidane külön kiemelte a két gólszerző, a duplázó Cristiano Ronaldo, illetve Garreth Bale párosát, de a két sztár mellett többi futballistáját is csak dicsérni tudta.

"Kiválóan kezdtünk, az első félidő briliáns volt, megmutattuk az erőnket. A második játékrész elején ugyan voltak nehézségeink, de ezeken átlendültünk. Összességében tökéletes meccs volt" - jegyezte meg a tréner, akinek csapata a bajnokságban visszafogottabban kezdett, s hat forduló után hat pont a hátránya a nagy rivális, éllovas FC Barcelonával szemben.

A madridiak ezzel két meccs után hat ponttal vezetik a csoportjukat a Tottenham Hotspurrel karöltve, mely kedden Sallai Roland együttesét, a ciprusi APOEL Nicosiát győzte le idegenben 3-0-ra. A mindkét eddigi meccsén vesztes Dortmund viszont nehéz helyzetbe került.