eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nagy árat fizethet Neymar a Palvin Barbara-randevú miatt

Nagy árat fizethet Neymar a Palvin Barbara-randevú miatt

Kimaradt a Paris Saint-Germain keretéből a nyáron 222 millió euróért megvásárolt Neymar, így biztosan nem lép pályára a hét végi, Montpellier elleni bajnokin. Az okokat egyelőre csak tippelni lehet.

Eddig kiválóan sikerült Neymar bemutatkozása új csapatában, hat mérkőzésen varázsolt a brazil zseni, de a hét végi Montpellier elleni bajnoki előtt nem került be a PSG keretébe sem. Indokolást nem fűzött hozzá Unay Emery vezetőedző, de több oka is lehet.

Elképzelhető, hogy pihentetni akarja a jövő heti, Bayern München elleni Bajnokok Ligája-rangadó előtt. De az is lehet, hogy fegyelmi oka van a mellőzésnek. Neymar az előző bajnoki meccsen összeveszett csapattársával, Edinson Cavanival arról, hogy melyikük végezze el a tizenegyest (végül Cavani nyert, és kihagyta a büntetőt, de azóta Emery edző őt jelölte első számú ítélet-végrehajtónak). 

Nagy árat fizethet Neymar a Palvin Barbara-randevú miatt

De akár azért is kaphatott büntetést Neymar, mert hétfő este Londonban bukkant fel a Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton, valamint a magyar modell, Palvin Barbara társaságában, és a spanyol Marca értesülései szerint Párizsban nem járultak hozzá Neymar angliai kirándulásához.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×