eur:
393.96
usd:
364.65
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A BL-győztest támogatja a MOL

Magyarország legnagyobb vállalata, a MOL lesz a főtámogatója az új szezontól a Bajnokok Ligája-győztes Szolnok férfi vízilabdacsapatának.

"A legnagyobb állt a legjobb mellé, amikor aláírtuk a megállapodásunkat a Szolnoki Vízilabda SC-vel, amelynek így a MOL-csoport lett a kiemelt főtámogatója" - kommentálta a szerződéskötést Szollár Domokos, a cégcsoport kommunikációs igazgatója, hozzátéve, hogy az olajipari cég számára rendkívül fontosak a csapatsportok, a vízilabda ráadásul egy évtizedek óta íródó magyar sikertörténet, a vállalat pedig szeretné, ha ez klubszinten is új fejezetekkel bővülne.

A szolnoki csapat május végén aratta fennállása legnagyobb diadalát, amikor a BL Duna Arénában rendezett hatos döntőjét megnyerte, az aranycsatában a Jug Dubrovnikot 10-5-re legyőzve.

A MOL-csoport éppen az idei hazai rendezésű világbajnokság előtt lett a magyar férfi- és női vízilabda-válogatott prémium támogatója. A Szolnoki Vízilabda SC ezzel a megállapodással bekerült a MOL-csapatba, melynek olyan sikeres klubok is tagjai, mint - péntek óta - a Szolnoki Olaj KK, vagy éppen a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata és a Videoton FC labdarúgócsapata.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×