Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Megszólalt Nagy László, akit ittas vezetésen értek

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Csak néhány korty sört ivott egy bajnoki mérkőzés után, és órákkal később ült csak autóba - mondta Nagy László, a Veszprém válogatott kézilabdázója, aki ittas vezetés miatt pénzbírságot kapott.

Mint megírtuk, Nagy Lász­lót köz­úti el­len­őr­zés során iga­zol­tat­ták Bu­da­pes­ten, az Istenhegyi úton, a rendőrök megállapították, hogy vérében alkohol található, ám annak csekély mértéke miatt pénzbírsággal megúszta.

A válogatott kézilabdázó az Echo Tv-nek elmondta, mi is történt valójában.

„Bajnoki meccset játszottunk és nyertünk kedden Orosházán, és a mérkőzés után

a buszunk indulásakor ittam néhány korty sört

– idézte a világválogatott jobbátlövőt a Nemzeti Sport. – A csapattal visszatértem Veszprémbe, ahonnan egyik csapattársammal jöttem Budapestre, hiszen itt lakom. Legalább négy-öt óra eltelt a sör elfogyasztása óta, amikor a lakásunk közelében átültem a kocsimba. Ezután megállítottak a rendőrök. Korábban is többször volt közúti ellenőrzésem, sosem volt gond.

A szonda most kimutatta a minimális alkoholmennyiséget,

de nyilván nem voltam ittas, és semmilyen galibát vagy kárt nem okoztam. A rendőrök ugyanúgy jártak el, mint bárki mással. Nem is gondoltam, hogy több mint négy óra alatt a néhány korty sör nem ürül ki a szervezetemből. A szabálysértést elismertem, a pénzbírság jogosságát sem vitatom. Persze levonom a történtekből a szükséges tanulságot.”