eur:
394.26
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Lemondott szurkolóiról a sztárcsapat

Bajnokok Ligája: az isztambuli mérkőzésre lemondott szurkolóiról a Monaco.

A Monaco labdarúgócsapata nem számít szurkolóira Isztambulban, a Besiktas elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen november elején.

A Monaco a huliganizmus kezeléséért felelős francia szerv (DNLH) javaslatára hozta meg a döntését. Az előző BL-idényben meglepetésre elődöntős együttes kedden tájékoztatta a klub szimpatizánsait, hogy a török klubtól nem kér jegyeket a találkozóra, nem szervez a drukkerek számára közös utazást, illetve arra kéri őket, hogy ezeket önállóan se intézzék el maguknak.

A Besiktast és az Olympique Lyont azért büntette meg az európai szövetség (UEFA), mert április közepén a két együttes franciaországi Európa Liga-negyeddöntője a török együttes szurkolóinak sportszerűtlen viselkedése miatt - pirotechnikai eszközöket dobáltak a hazaiak szektorába, ahonnan több tucat ember a pályára szaladt - háromnegyed órás késéssel kezdődött. Az UEFA mindkét klubot 100 ezer euró megfizetésére kötelezte, illetve egy évre kizárta az európai kupaküzdelmekből. Utóbbi szankciót azonban két évre felfüggesztette.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×