eur:
394.46
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Sorozatban harmadszor nyert a Puskás Akadémia

Az Újpest zárt kapuk mögött 3-1-re kikapott a vendég Puskás Akadémiától a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

A házigazdák a magyar szövetség fegyelmi bizottságának korábbi döntése értelmében egymás után második hazai meccsüket játszották nézők nélkül.

A mérkőzés első valamirevaló helyzetéből előnyt szerzett a Puskás Akadémia: egy bal oldali beadást követően Diallo fejelte a labdát a kapuba. A gól után átvette az irányítást az Újpest, de a vendégek védelme biztosan állt a lábán.

A fordulás után közvetlenül a szünetben beállt Márkvárt 11-est harcolt ki, amelyet Knezevic értékesített magabiztosan, így megduplázta előnyét az újonc csapat. Néhány perccel később egy gyors indítást követően Knezevic akcióból is betalált, így nagyon nehéz helyzetbe kerültek a hazaiak. Az Újpest a hátralévő időben mindent egy lapra feltéve támadott, kapufát is elért, majd a hajrához közeledve szépítenie is sikerült, de ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

A Puskás Akadémia sorozatban harmadik győzelmét aratta.

OTP Bank Liga, 8. forduló:

Újpest FC-Puskás Akadémia 1-3 (0-1)

Szusza Ferenc Stadion, zárt kapus, v.: Andó-Szabó

Gólszerzők: Novothny (72.), illetve U. Diallo (22.), Knezevic (49., 53., az elsőt 11-esből)

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×