eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

A címvédő Honvéd otthonában kapott ki az Újpest

A címvédő Budapest Honvéd hazai pályán 2-1-re legyőzte az Újpestet szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.

A kispestiek immáron 15 mérkőzés óta veretlenek otthon, s vezetik a tabellát.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Budapest Honvéd-Újpest FC 2-1 (0-1)

-----------------------------------

Bozsik Stadion, 3478 néző, v.: Farkas Á.

gólszerzők: Lanzafame (73.), Kamber (82.), illetve Zsótér (8.)

sárga lap: Kamber (55.), Baráth (93.)

Honvéd:

-------

Gróf - Laczkó (Kabangu, 65.), Deák (Danilo, a szünetben), Lovric (Bobál D., 65.), Baráth, Latifu - Nagy G., Kamber, Herjeczki - Eppel, Lanzafame

Újpest:

-------

Pajovic - Mohl, Litauszki, Bojovic, Pauljevic - Windecker, Sankovic, Zsótér (Simon K., 74.), Nagy D., Obinna - Novothny (Tischler, 74.)

Korán vezetést szerzett az Újpest Zsótér révén, sőt az előző szezonban még a kispestieket erősítő futballista könnyedén tovább növelhette volna az előnyt, de nyolc méterről gyakorlatilag az üres kapu mellé passzolt. A folytatásban feljött a Honvéd, de Baráth révén csak kapufáig jutott.

A fordulást követően a hazaiak kerültek fölénybe, és több helyzetet is kialakítottak, végül a továbbra is kiváló formában futballozó Lanzafame egyenlített, majd a csapatkapitány Kamber egy pontrúgás után talált be. A hajrában a lila-fehérek óriási rohamot indítottak az egyenlítésért, de elképesztő helyzetek maradtak ki, mindhárom pont Kispesten maradt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×