eur:
393.31
usd:
367.59
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Kásás Tamás nyafog, de gyönyörű gólokat lő: így edz a Millenium válogatott

Kásás Tamás nyafog, de gyönyörű gólokat lő: így edz a Millenium válogatott

A háromszoros olimpiai bajnok pólósókból is álló Milleniumi válogatott a masters vízilabda világbajnokságon is a végső győzelemre tör - hangsúlyozta Szécsi Zoltán az InfoRádióban.

A háromszoros olimpiai aranyérmes kapus elmondta: kicsit "buli-jellegű" edzéseken, a korábbi strandvízilabdás részvételéhez hasonló hangulatban készülnek, csak ezzel a csapattal sokkal több a múlt, ami összeköti őket. Nem is az olimpiai aranyak jelentik a kapcsolatot, hanem az a 10-15 együtt ledolgozott év, ami egy normál munkahelyen is sok.

Kásás Tamás nyafog, de gyönyörű gólokat lő: így edz a Millenium válogatott

Elégedettek csak a győzelemmel lennének. Szécsi Zoltán úgy gondolja, az egész versenynek gála-hangulata lesz, de persze ahhoz, hogy valaki jól érezze magát és szép megoldásokat tudjon nyújtani, rengeteget kell edzeni. "Az amatőrökhöz képest mi is rengeteget edzettünk, bízom benne, hogy a régi csillogásból valamit tudunk mutatni" - mondta a kapus.

Szécsi Zoltán szerint a csapatból mindenki nagyon jó formában van. "Nyilván a Kása is nyafog két kapufás pipa között, hogy így fáj meg úgy fáj, de az a két dobás viszont gyönyörű. Nem aggódom miattuk".

Kemény Dénes, aki szövetségi kapitányként irányította ezt a csapatot, és Kósz Zoltánnal együtt most is ott lesz a kispadon, azt mondta az InfoRádióban, hogy a régi automatizmusok, figurák előjöhetnek most is. Szécsi Zoltán is így gondolja: "Ez abszolút így van. Azon gondolkodtam, hogy videózni kellene az edzéseinket és a kétkapukat, és mutogatni a mai csapatainknak: "igen, gyerekek, ennek valahogy így kellene működnie".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Azok számára, akiknek fontos a pénzügyi stabilitás és hosszú távú megtakarítás, a portfólióépítés egy olyan művészet, amelyet érdemes mesterfokon elsajátítani. A jó portfólió nem csupán egyetlen eszközosztályra korlátozódik, hanem többféle instrumentumot kombinál, hogy maximalizálja a hozamot és minimalizálja a kockázatot. Soron következő online előadásunkon áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni a portfólióépítés során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×