Kiszúrtak Steven Gerrardékkal Budapesten

InfoRádió
2017. július 19. 19:05
Magyarországon edzőtáborozik a Liverpool U23-as és U18-as labdarúgócsapata. Az idősebbek az MTK-val játszottak felkészülési meccset kedden este.

Sok néző volt kíváncsi az MTK II és a Liverpool U23-as csapatának meccsére az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Elképzelhető azonban, hogy a drukkerek többsége inkább azért látogatott ki a találkozóra, hogy lássa a liverpooli klub legendáját, Steven Gerrardot, aki nyáron vette át az U18-as csapat irányítását, és ott volt a stadionban.

A BL-győztes klubikont Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter köszöntötte a lelátón feltűnt Bernd Storck szövetségi kapitány is.

A liverpooliak 5-2-re nyertek, ám nem lehetnek teljesen elégedettek. A félidőben beálltak a cserejátékosok, majd a 68. percben szerettek volna pár már lehozott játékost ismét a pályára küldeni, ha már felkészülési meccsről van szó. A játékosok be is melegítettek, beállni azonban már nem tudtak, miután Radványi játékvezető nem engedélyezte ezt, mondván: Magyarországon ilyet nem lehet – írta a Cold Rainy Nights in Britannia nevű angol focis blog.