eur:
395.06
usd:
370.8
bux:
65151.91
2024. április 19. péntek Emma

Kihagyja a SEHA Ligát a Veszprém

Nem indul a SEHA Ligában a következő idényében a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata.

A klub a honlapjára feltett közleményben azzal indokolta a távolmaradást a regionális nemzetközi sorozattól, hogy az együttes az elmúlt időszakban túl nagy terhelésnek volt kitéve. Emlékeztettek rá, hogy legutóbb a SEHA Liga mellett a hazai bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is szerepelt a Veszprém, így a csapat 70 tétmérkőzést játszott.

"Az elmúlt hetekben, hosszas egyeztetéseket követően a klub vezetősége és az új szakmai stáb arra a döntésre jutott, hogy a 2017/2018-as szezonban nem szeretné ismét kitenni az együttest ennek a rendkívül nagy terhelésnek, ezért a Telekom Veszprém nem indul el a SEHA Ligában" - olvasható az oldalon.

A Veszprém a 2014/2015-ös szezonban csatlakozott a SEHA Ligához, melyben kétszer a legjobbnak bizonyult, majd idén második lett. A bajnokságban győzött a csapat, a BL-ben pedig harmadikként zárt a 2016/2017-es idényben.

A klub jelzi, hogy továbbra is fenntartja a kapcsolatot a SEHA Ligával és egyáltalán nem zárja ki egy jövőbeli visszatérés esélyét.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×