Orbán Viktor elgondolkodtatta Dzsudzsákot

InfoRádió
2017. július 5. 12:26
Dzsudzsák Balázs örült annak, hogy a miniszterelnök a hazatérését sürgette, de ez egyelőre nem aktuális - mondta menedzsere.

Egy budapesti szálloda előtt futott össze Orbán Viktor kormányfő és Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. A miniszterelnök arról győzködte a futballistát, hogy térjen haza az Arab Emírségekből, az al-Vahdától.

„Most már haza jöhetne. Nem tudom, mit keres ott az araboknál, már volt ott eleget, már ne csináljon ott semmit! Jöjjön haza, mi is szeretjük a jó futballt, de ahhoz kell jó futballista” - fogalmazott Orbán Viktor, Dzsudzsák pedig jelezte, hogy örömmel veszi a hívást.

A Bors megkereste a labdarúgó menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet, hogy mekkora esély van az NB I-be igazolásra.

„Balázs nagyon pozitívnak értékelte a miniszterelnök úrral való találkozást.

Jólesett neki az invitálás, el is gondolkodott rajta.

Ám mivel még egyéves szerződés köti a klubjához, a hazatérése nem aktuális. Hogy mi történik majd a jövőben, azt pedig meglátjuk” - emelte ki a menedzser.

A lap emlékeztet rá, hogy Dzsudzsák Balázs havonta 87 millió forintot keres az arab csapatánál, így fizetését egy magyar klub nehezen tudná megengedni magának. A Bors szerint csak a Ferencváros, a Videoton és a Puskás Akadémia jöhetne szóba.