eur:
393.75
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Váratlan bejelentés Ronaldo ügyében

Váratlan bejelentés Ronaldo ügyében

A Bayern Münchennél közölték: nem szokásuk ilyen ügyekben nyilatkozni, de most kivételt tettek.

Semmi valóságalapja nincs annak, hogy Cristiano Ronaldo után érdeklődne a Bayern München - erről Karl-Heinz Rummenigge, a bajor futballklubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója nyilatkozott hétfőn.

"Az átigazolási időszakban rengeteg találgatás van az érkezőkről és a távozókról" - mondta Karl-Heinz Rummenigge, hozzátéve, hogy ezeket nem szokásuk kommentálni, most azonban Cristiano Ronaldo esetében mégis kivételt tettek.

"Szeretnénk egyszer és mindenkorra egyértelművé tenni, hogy ez a pletyka minden alapot nélkülöz, és annyi a valóságtartalma, mint egy mesének" - nyilatkozta határozottan a müncheniek vezetője.

Az A Bola című portugál sportnapilap pénteki számában arról írt, hogy a 32 éves Ronaldo elhagyná a Real Madridot és Spanyolországot az ellene indított adócsalási per miatt. A spanyol ügyészség kedden közölte, hogy a portugál labdarúgó 2011 és 2014 között 14,76 millió euró (4,5 milliárd forint) adót nem fizetett be az államkasszába. Ráadásul mindezt tudatosan tette: egy üzleti vállalkozás segítségével szándékosan rejtette el a személyéhez fűződő kereskedelmi jogok értékesítéséből származó jövedelmét. Ha a portugál válogatott csapatkapitányát bűnösnek találná a bíróság, legalább 15 hónapos börtönbüntetés várna rá, amelyet azonban büntetlen előélete miatt valószínűleg nem kellene letöltenie.

Eközben az olasz Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy a portugál támadó jó kapcsolatot ápol a Real volt, a Bayern jelenlegi edzőjével, Carlo Ancelottival, aki kapocs lehet ebben a klubváltásban.

Ronaldo, aki az elmúlt idényben spanyol bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal, jelenleg a nemzeti együttessel az oroszországi Konföderációs Kupán vesz részt.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×