Fürdőnadrág nélkül a vízilabda-válogatott

InfoRádió
2017. június 17. 14:38
Férfiválogatottunk utazása a brüsszeli reptér áramkimaradása miatt eleve zűrösre sikeredett, s végül a csomagjai nem is érkeztek meg a spanyol fővárosba még pénteken sem. Ami az edzéseket illeti: a mieink a kétkapus edzések során jobbak voltak a hazaiaknál.

A férfi vízilabda-válogatott Madridba utazott, ahol hétfőig a spanyol válogatottal készül közösen. Az utazás viszontagságosra sikeredett – írja a waterpolo.hu.

A brüsszeli repülőtér áramszünete miatt borult minden előzetes terv, a csapat végül München érintésével délelőtt helyett este 11-re érkezett meg Spanyolország fővárosába - poggyászok nélkül.

"Nagyobb baj, hogy azóta sem jöttek meg a csomagjaink, így a spanyol játékosoktól kapott kölcsönnadrágokban és sapkákban játszottunk délelőtt és délután is. Hála istennek a kétkapus edzések jól sikerültek: a négynegyedes, majd az ötnegyedes kétkaput is megnyertük, amit onnan tudunk, hogy a helyiek számolják" - mondta Märcz tamás szövetségi kapitány.

Tizennégy játékos szerepelt, a kimaradó három pólós a kapu mögött külön dolgozott. Miután semmi hír a csomagokról, kénytelenek voltak ruhákat vásárolni a stáb tagjai, hogy le tudjanak ülni a kispadra. 

Szombaton délelőtt is délután is közösen edz a két együttes – hír az ellenfélről, hogy Szirányi Balázs, Gonzalo Echenique és Guillermo Molina sem szerepel keretében, s ők a vb-n sem lesznek ott. A magyarok 18-as vb-keretéből Mezei Tamás nem utazott el Madridba, itthon vesz részt speciális kezeléseken a sérült dobhártyája miatt.