Több százezer forintot keresett egy magyar fogadó az andorrai kudarcon

InfoRádió
2017. június 12. 16:10
Az andorraiak győzelmére is fogadott egy debreceni férfi, a befizetett összeg tízszeresét, csaknem 400 ezer forintot vihetett haza.

Pénteken este óriási meglepetésre Andorra válogatottja legyőzte 1-0-ra a magyar labdarúgó-válogatottat világbajnoki selejtezőn. A végeredményre senki sem számított, hiszen egy éve ilyenkor már az Európa-bajnokságon remekelt a nemzeti együttes, de a dehir.hu tudósítása szerint volt kivétel: egy debreceni férfi a Tippmixen egyebek mellett megtette azt, amit a szurkolók többsége elképzelhetetlennek tartott: Andorra győzelmét. 

A lap úgy tudja, a férfi három szelvénnyel játszott, 1500-2000 forintos tétekkel, többszörös kötésekkel adta fel a szelvényt, összesen 34 500 forintot költött a fogadásra, és

végül 375 ezer forint ütötte a markát. 

Úgy kommentálta a történteket, hogy azért játszotta meg az andorrai sikert, mert nagyon felbosszantotta a magyarok túlzott magabiztossága, illetve, az, hogy több esetben is lekezelően nyilatkoztak az ellenfélről.

Amikor a meccs másnapján felvette a pénzt, az egyik debreceni lottózóban meglepetten fizették ki neki a korántsem szokványos összeget.