Faragó Tamás: most kiderül, ki a profi

Infostart
2017. május 26. 16:29
A legtöbben arra számítanak, hogy Szolnok-Pro Recco döntőt rendeznek a budapesti férfi vízilabda Bajnokok Ligája Final Six szombati döntőjében - vélekedett Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázó. Kemény csatát vár a ma esti Szolnok--Eger eldöntőben is.

Faragó Tamás szerint bármi megtörténhet a magyar elődöntőben, még az is, hogy az Eger nyer. A Szolnokot lényegesen esélyesebbnek tartja, de az Eger képes egy mérkőzésre olyan formaváltozást mutatni, amelyre esetleg a nézők nem számítanak.

"A Szolnok söpréssel nyerte a bajnoki döntőt, és nagyon erős, olyan klasszisai vannak, mint Vámos, Varga vagy Prlainovic, miközben a másik oldalon Hárai kivételével a többiek még nem találták meg a formájukat" - mondta az olimpiai bajnok.

Faragó szerint nem befolyásolja az elődöntőt az, hogy az Egernek volt egy kemény meccse csütörtökön a Brescia ellen.

"Ezek a fiúk profik, naponta kétszer két órát edzenek, egy alig egyórás mérkőzés nem vehet ki belőlük annyit, hogy fizikailag elfáradjanak. Az idegi terhelés azonban hatalmas, mert a klubok jövője is függ a BL-szerepléstől. Ilyenkor derül ki, hogy kik a profik, és hogy képesek-e a legfontosabb mérkőzésen a legjobb teljesítményre" - mondta a pólólegenda. Ő egyébként, ahogy a többség, Szolnok-Pro Recco döntőt vár, mert szerinte jelenleg ez a két legjobb csapat.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Faragó Tamás: most kiderül, ki a profi
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást