eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Győzelmével újabb lépéssel közelebb a bajnoki címhez a Honvéd

A listavezető Honvéd hazai pályán 2-1-re legyőzte az MTK együttesét szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában. A kispestiek előnye így jelenleg három pont a második, 20.30 órától pályára lépő Videotonnal szemben.

OTP Bank Liga, 31. forduló:

Budapest Honvéd-MTK Budapest 2-1 (0-0)

--------------------------------------

Bozsik Stadion, 3370 néző, v.: Solymosi

gólszerzők: Holender (64.), Koszta (83.), illetve Ramos (65.)

sárga lap: Baráth (74.), illetve Borbély (54.)

Budapest Honvéd:

----------------

Gróf - Ikenne-King, Baráth, Kamber, Bobál - Holender, Nagy G. (Vasiljevic, 82.), Gazdag (Koszta, 59.), Zsótér - Lanzafame (Villám, 89.), Eppel

MTK Budapest:

-------------

Petkovic - Poór, Grgic (Korozmán, 56.), Vadnai, Katona - Vass - Borbély, Kanta, Ramos, Okuka (Martinez, 86.) - Torghelle

A Honvéd a várakozásnak megfelelően azonnal nekiugrott az MTK-nak, de a kék-fehérek rendkívül fegyelmezett védekezéssel hárították ezeket a próbálkozásokat. A félidő közepére kijött a szorításból a vendégalakulat, s néhány alkalommal már a kispesti kapuig is eljutott.

A fordulást követően sem változott a játék képe, a Honvéd fölénye a 64. percben góllá érett. A közönség javában ünnepelt, amikor az MTK - gyakorlatilag rögtön - egyenlített.

A hajrára mindkét együttes nagy erőket mozgósított, hiszen csak a győzelem volt elfogadható mindkét félnek: a küzdelemből a Honvéd jött ki jobban, hiszen a csereként pályára lépő Koszta emelésével otthon tartotta a három pontot.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×