eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Elmenekült az edző, akivel összevitatkozott Hosszú Katinka férje

Elmenekült az edző, akivel összevitatkozott Hosszú Katinka férje

Az Iron Aquatics úszóklub és Darren Ward útjai különválna, a skót edző távozik az egyesülettől, miután a debreceni országos bajnokságon összekülönbözött Hosszú Katinka edző-férjével, Shane Tusuppal.

Az amerikai szakember, aki feleségével, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkával vezeti a klubot, szemtanúk szerint üvöltött Warddal Debrecenben, s többek között azt kiabálta neki, hogy „Te barom!”, sőt megfenyegette kollégáját, hogy megöli. Dühét vélhetően az váltotta ki, hogy az Iron Aquatics férfiváltója nem indult el futamában az ob-n, s ezért edzőtársát tette felelőssé. A vita kis híján tettlegességig fajult, mivel a skót sem félt visszaszólni Tusupnak.

A Blikk információi szerint szerda délután rendkívüli szülői értekezletet tartottak a klubnál, és a versenyzők hozzátartozóival közölték az illetékesek, hogy

a jövőben már nem Ward tartja a fiatalok edzéseit.

A lap szerint kedden ültek le az egyesületnél átbeszélni a történteket és a lehetséges folytatást, s végül a szakítás mellett döntöttek. Darren Ward sem nem cáfolta a távozásáról szóló információkat, míg Tóth Fanni, a klub sajtósa közölte: "Az Iron Aquatics úszóklub szakmai irányát illetően több ponton sem egyeztek az elképzelések, ezért a felek a jövőben külön utakon folytatják."

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×