Kemény Dénes újra edző lesz

InfoRádió
2017. május 4. 18:14
A szövetség mindent megtesz azért, hogy mind a férfi-, mind pedig a női vízilabda válogatott felkészülése zavartalan legyen a budapesti vizes világbajnokságig - mondta a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádiónak.

Kemény Dénes elmondta: minden olyan elképzelést, aminek anyagi vonzata van és a férfi válogatott felkészülését támogatja, nyélbe lehetett ütni. "Sok mérkőzést fognak játszani, hogy kialakuljon a forma, és hogy kiderüljön, melyik 13 játékos lehet ott a világbajnokságon." A vb előtt az utolsó torna a BENU-kupa lesz Budapesten.

A lányoknál annyi az eltérés a fiúkhoz képest, hogy részt vesznek a világliga szuperdöntőn Kínában. Ez egy dupla esemény, mert a szuperdöntőt megelőzi egy felkészülési torna - mondta az elnök. A lányok is játszanak egy felkészülési tornán a világbajnokság előtt, a miskolctapolcai Vodafone-kupára mennek.

Kemény Dénesnek még egy fontos feladata lesz: Kósz Zoltánnal ketten lesznek a Masters világbajnokságon induló háromszoros olimpiai bajnok csapat edzői.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Kemény Dénes: jól halad a felkészülés
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást