eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Cseh Sándor: lelkileg és taktikailag is felkészültünk

Cseh Sándor: lelkileg és taktikailag is felkészültünk

A Szolnok vízilabda csapata a Bajnokok Ligájában idegenben 6-4-re legyőzte a görög Olympiakosz Pireusz csapatát, és ezzel biztosan csoportelső - ami egyben a budapesti Final Six negyeddöntőjét is jelenti az alakulat számára.

"Tulajdonképpen ez egy negyeddöntő volt, egy hasonlóan jó csapat ellen, akit a világ legjobb 4-5 csapatába rangsorolnak. Hazai pályájukon kellett megvívnunk, és ez elég rettegett hazai pálya. Ezért megpróbáltunk minél jobban felkészülni mind lelkileg, mind taktikailag, és ilyen szellemben mentünk be a vízbe. Szerintem annak volt nagy jelentősége, hogy rögtön az első perctől nagyon keményen kezdtünk játszani" - mondta az InfoRádiónak Cseh Sándor vezetőedző.

Talán a szokásosnál is kevesebb gól volt a mérkőzésen, még azzal együtt is, hogy az Olympiakosz meccsein mindig kevés gól születik. Válogatott szinten is a védekezésre fektetik a hangsúlyt, és így, hogy Janovics és Buslje személyében két nagyon jó plusz védőjük van, illetve Pavics, az olimpiai bajnok kapus véd náluk, így még erősebb a védelmük - mondta Cseh Sándor.

"Tehát eleve kevés gólos mérkőzésre számítottunk. Általában az a játékuk, hogy próbálnak minél jobban védekezni, elöl pedig a két agresszív centerükkel minél több emberelőnyt kiharcolni. A tegnapi győzelem titka alapvetően talán az volt, hogy 12 emberelőnyből egyet tudtak ellenünk értékesíteni."

A csapatnak a jövő hét közepéig pihenés és edzés következik egy kis kondicionáló edzésprogrammal, és a jövő hét közepétől készülnek az OSC elleni elődöntőre.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×