eur:
394.64
usd:
365.36
bux:
64831.02
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Mercedes abbahagyja Michael Schumacher támogatását

A Mercedes abbahagyja Michael Schumacher támogatását

Érdekes hiányosságra figyelt fel az Express című német lap: az idei Formula-1-es Mercedes csapat autóiról hiányzik a korábbi versenyzőjüket, a hétszeres világbajnok Michael Schumachert támogató felirat.

Michael Schumacher még 2013 decemberében szenvedett síbalesetet Franciaországban, és a súlyos fejsérülései után még most sincs olyan állapotban, hogy megjelenjen a nyilvánosság előtt. Utolsó csapata, a Mercedes az első pillanattól látványos megoldással jelezte támogatását: az ezüst színű autókra

felkerült a #KeepFightingMichael felirat.

A Schumacher kitartásra ösztönző festés az elmúlt három szezonban ott volt a világbajnokságot nagy fölénnyel nyerő autókon, 2014-ben egészen nagy, a legutóbbi két idényben valamivel kisebb felületen.

A Mercedes abbahagyja Michael Schumacher támogatását

Az idei teszteken és a hivatalos bemutatón sem szerepelt azonban a felirat az új W08 jelű 2017-es autón. A német lap érdeklődött is a lépés okairól, de nem kapott választ a csapattól, így lehet, hogy csak elfelejtkeztek a feliratról, de az is meglehet, ezzel is jelzik, hogy vége egy szakasznak az istálló történetében. A világbajnokként 2016 végén visszavonuló Nico Rosberggel ugyanis a csapatot 2009-ben elindító kulcsemberek közül az utolsó távozott. Nem dolgozik már a német márkának Ross Brawn csapatfőnök és Norbert Haug sportigazgató sem.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában vegyes, Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma a magyar bérstatisztikákat is megismerjük a KSH jóvoltából, illetve demográfiai statisztikákat is közzétesz a hivatal. A szálláshelyek forgalmát is ismerteti a szervezet. Érkeznek az amerikai folyamatban levő lakáseladások, de ennél fontosabb, hogy az USA-ban az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×