Futballszenzáció: Kleinheisler a Fradihoz szerződik

InfoRádió
2017. január 20. 12:59
A Ferencvárosnak sikerült megegyeznie Kleinheisler Lászlóval, így a Werder Bremen magyar válogatott középpályása – aki ősszel a Darmstadtban szerepelt – kölcsönben az Üllői úton játszik a tavaszi idényben - értesült a Nemzeti Sport.

A sportlap szerint a középpályás a január 23-án kezdődő valenciai edzőtáborba már a ferencvárosiakkal tart, a papírmunkák elhúzódása miatt viszont elképzelhető, hogy csak késéssel megy új társai után. Az átigazolási folyamatot elnyújthatja, hogy Kleinheislert eredetileg a nyárig adta kölcsön a brémai csapat a Darmstadtnak, így mindenekelőtt azt a szerződést kell felbontani, hogy tovább lehessen lépni.

A brémai vezetők mindenképpen olyan helyre szerették volna kölcsönadni magyar légiósukat, ahol német szakember irányítása alatt dolgozhat tovább idehaza. Így került képbe a Ferencváros és a Vasas, Kleinheisler választása végül előbbire esett.

Kleinheisler nem egyedül érkezik a Werder Brementől, a ferencvárosi klubvezetők hozzá hasonlóan egyezségre jutottak a 24 éves német védővel, Janek Sternberggel is.