eur:
395.03
usd:
372.05
bux:
66385.52
2024. április 16. kedd Csongor
Görbicz Anita nagy bejelentése

Görbicz Anita nagy bejelentése

Szurkolói ankétot tartott a Győri Audi ETO kézilabdacsapata, amely részt vett a csapatkapitány, Görbicz Anita. A világklasszis irányító, akinek a szezon végé lejár a szerződése, közölte: egyelőre nem tervezi, hogy befejezze a pályafutását.

A találkozón az egyik legfontosabb kérdés volt, milyen igazolásokat tervez még a klub. Bartha Csaba klubelnök elmondta: sok függ attól is, hogy a még lejáró szerződésű játékosok – Görbicz Anita, Tomori Zsuzsanna, Kiss Éva – közül kivel sikerül megállapodni.

Görbicz a saját jövőjéről ezt mondta a Kisalföld tudósítása szerint: „Nem tervezem befejezni a játékot, a legmagasabb szinten szeretném folytatni a kézilabdát. Itt jelenteném be, hogy egyelőre nem tervezünk a párommal újabb babát, vagyis teljesen a játékra tudok koncentrálni."

A csapatkapitányt kérdezték a szurkolók a távolabbi terveiről is.

„El tudnám magamat képzelni edzőként is, bár vannak napok, amikor ennek ellenkezőjét gondolom, ahogyan vezetőként is. Mindez azonban a jövő zenéje, egyelőre még maradok játékos."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×