eur:
395.1
usd:
371
bux:
65141.96
2024. április 19. péntek Emma
Többre vágyik Hosszú Katinka új partnere

Többre vágyik Hosszú Katinka új partnere

Új edzőtársra lelt a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka: a kaposvári Dudás Dániellel készül együtt.

Hosszú Katinka saját Facebook-oldalán tett közzé egy képet legutóbbi edzéséről, amelyen nem egyedül volt látható. Mint kiderült, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola versenyzője, Dudás Dániel csatlakozott hozzá.

"Nem csak egyszeri alkalomról van szó, lesz folytatása is a dolognak. Sokat szeretnék tanulni Katinkától, amire minden esélyem megvan, hiszen a világ egyik legsikeresebb úszójáról beszélünk" – mondta a 23 éves úszó a KaposPontnak.

Dudás Dániel rövidpályás országos bajnoki címet 1500 gyorson 2013-ban, indult vb-n is ezen a távon. 2015-ben 200 vegyesen második lett Cseh László mögött.

A versenyző edzéstervét a jövőben Shane Tusup, Hosszú Katinka edző-férje készíti.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×