eur:
393.8
usd:
369.43
bux:
65615.73
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Verón visszatér

Az argentin Juan Sebastian Verón 41 évesen visszatér a pályára, miután szerdán másfél évre szóló szerződést írt alá az Estudiantes labdarúgóklubnál, amelynek ő az elnöke.

A klub honlapjának beszámolója felidézi, hogy az egykori válogatott középpályás két évvel ezelőtt vonult vissza, de november közepén megígérte, hogy visszatér, amennyiben az Estudiantes új stadionjában a belépőjegyek legalább 65 százaléka gazdára talál.

Miután ez megtörtént, sor kerülhetett a szerződés aláírására, amelynek értelmében a fizetését a klub további fejlesztésére fordítja majd.

A visszatérését követő első mérkőzését jövő vasárnap egy floridai felkészülési tornán a német Bayer Leverkusen ellen játssza, de az elmúlt néhány hónapban már keményen edzett, hogy megfelelő állapotban legyen, ugyanis 2017-ben a bajnokságban és a Libertadores Kupában is szerepelni akar.

Verónnak az Estudiantes a nevelőegyesülete, de később a többi között a Manchester United, a Chelsea, az Internazionale és a Lazio színeiben is futballozott, az argentin válogatottban 73 mérkőzésen lépett pályára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×