eur:
394.74
usd:
371.32
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Pintér Attila Felcsútra szerződött

Hároméves szerződést kötött Pintér Attila vezetőedzővel a Puskás Akadémia NB II-es csapata - tette közzé a klub honlapja. A volt szövetségi kapitány így az NB I-es Mezőkövesd kispadjáról ül át a másodosztályú felcsúti csapatéra.

Szerda este kereste meg Mészáros Lőrinc, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke Pintér Attilát, hogy tárgyalásokat folytasson esetleges felcsúti munkájáról. Ezt megelőzően egyeztetett az edző jelenlegi csapatával, a Mezőkövesddel, és annak elnökével, Tállai Andrással, aki engedélyt adott a tárgyalásokra. Miután Mészáros Lőrinc felvázolta a lehetőségeket és az elvárásokat, a mai napon gyors megegyezés született - derült ki a Puskás Akadémia közleményéből.

"A Puskás név és Öcsi bácsi múltja is kötelez. Tisztában vagyok vele, hogy mit akarnak elérni Felcsúton. Szeretem a kihívásokat, a nagy feladatokat, így nem is volt kérdéses, hogy három évre elvállaljam a megbízást. Nagyon bízom benne, hogy meg fogjuk valósítani célkitűzésünket, ami nem lehet más, mint a feljutás."

Pintér Attila beszélt korábbi csapatáról, a Mezőkövesdről is.

"Szeretném nagyon megköszönni Tállai András elnök úrnak és Bocsi Anna ügyvezetőnek, amiért minden támogatást megadtak, hogy sikeresek legyünk. Köszönöm, hogy hozzájárultak távozásomhoz. Olyan pozícióban hagyom ott a csapatot, hogy a kitűzött céljaikat teljesíteni tudják. Köszönöm a játékosoknak a kiváló munkát, nélkülük nem itt tartanánk. Örülök, hogy velük dolgozhattam."

Vincze István megbízott vezetőedző távozik a csapattól. NB II-es csapatunk január 4-én kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre Pintér Attila irányításával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×