eur:
393.86
usd:
367.95
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Miklós Edit újabb pontjai

A 28. helyen végzett Miklós Edit az alpesi sí világkupa sorozat Val d'Isere-i szuperóriás-műlesikló futamában, így a szombati 12. helyezéséért járó pontjaival együtt összességében 25 világkupa ponttal zárta a hétvégét. A szuper-G győztese a svájci Lara Gut lett.

A legeredményesebb magyar síelő jó formában várta a Val d'Isere-i verseny hétvégét. Miklós Edit a szombati lesikló futamban egy kisebb hiba miatt a tizenkettedik helyen végzett. Következett vasárnap idei utolsó futama, a szuper-g verseny. A pálya nehéznek és kissé buckásnak bizonyult, mellyel meggyűlt a versenyzők baja: az 56 indulóból csupán 39-en értek célba. Miklós Edit a felső szakaszt jól teljesítette, a középső technikás résznél is koncentráltan sízett, az ugratót viszont nem sikerült optimálisan vennie, és sokat veszített sebességéből. Végül a 17. helyen ért célba, de az őt követők közül néhányan még meg tudták előzni, így végül a 28. lett - közölte a magyar szövetség.

Jelenleg összetettben a 18. helyen áll, míg a szuperóriás-műlesiklás szakági rangsorában a 23. Legerősebb számában, lesiklásban az 5. helyen várja a folytatást.

Legközelebb január közepén, az ausztriai Altenmarkt-Zauchensee-ben áll rajthoz Miklós Edit.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×