eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Szabó Tünde nem vállalná jelölését MÚSZ-elnöknek

Szabó Tünde nem vállalná jelölését MÚSZ-elnöknek

A sportügyekért felelős államtitkár nem lát esélyt arra, hogy Gyárfás Tamás maradhatna az úszószövetség (MÚSZ) elnöke.

Szabó Tünde az atv.hu-nak adott interjújában egyértelművé tette, hogy ő maga nem vállalná a jelölést a MÚSZ vezető tisztére, az egyik lehetséges befutónak tartott Bienerth Gusztávval, a turizmusért felelős kormánybiztossal, a Budapest 2024 olimpiai pályázat alelnökével viszont szívesen együtt dolgozna, mint MÚSZ-elnökkel.

Az interjúból kiderült, hogy Szabó Tünde a napokban is beszélt Hosszú Katinkával és annak edző-férjével, s az államtitkár szerint Shane Tusup változtatni fog kommunikációs stílusán.

Hét közben, szerdán Gyárfás Tamás közölte, ha a Magyar Úszó Szövetség elnökségének jelölőbizottsága és a 118 tag is támogatná, akkor elgondolkodna azon, hogy maradjon a MÚSZ élén, egyszersmind azt is hangsúlyozta, hogy ezt a lehetőséget irreálisnak tartja. Aznap dőlt el, hogy január 8-án tartják a szervezet rendkívüli elnökválasztó közgyűlését, vagyis Gyárfás hivatalosan addig a napig tölti be az elnöki posztot.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×