eur:
393.95
usd:
365.03
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Négy magyar vízilabdázó szerepel a világválogatottban

Négy magyar vízilabdázó - Kis Gábor, Madaras Norbert, Varga Dániel és Varga Dénes - szerepel a világválogatottban a december 23-án Belgrádban sorra kerülő gálamérkőzésen.

A vlv.hu szakportál értesülése szerint a szerb nemzeti csapat és a világválogatott látványos találkozója lesz a hazaiak két olimpiai bajnoka, Zivko Gocic és Slobodan Nikic búcsúmeccse. Mindketten az augusztusi Rio de Janeiró-i olimpia megnyerése után mondták le a válogatottságot, de klubcsapatukban - Gocic a Szolnok, Nikic az OSC játékosa - továbbra is aktívak maradnak.

A Tasmajdan uszodában sorra kerülő meccsen a világválogatottat Vjekoslav Kobescak, a Bajnokok Ligája-címvédő horvát Jug Dubrovnik vezetőedzője irányítja majd. A meghívottak között a magyarok mellett montenegrói, horvát és görög játékosok szerepelnek, illetve a nemzetközi alkalmi csapatot erősíti majd a Ferencváros szerb légiósa, Marko Avramovic is.

"Természetesen nagyon örülök a meghívásnak, nem kérdés, hogy a kényelmetlen utazás és időpont ellenére is ott leszek Belgrádban. Megtiszteltetésnek tartom, és mivel Zivko Gocic nagyon-nagyon jó barátom, ezért külön öröm számomra, hogy ott lehetek az utolsó válogatott meccsén. Biztos vagyok abban, hogy nagyon nagy élmény lesz ez a találkozó, emlékezetes pillanatokra számítok" - nyilatkozta a vlv.hu oldalon Kis Gábor.

Címlapról ajánljuk
Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó volt ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: határozott pluszban zárt a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedett a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként, melynek hatására kilőtt az árfolyam.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×