eur:
394.58
usd:
365.04
bux:
65436.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Túl drágák a szupersztárok

Túl magas gázsijuk miatt mégsem lép pályára az ázsiai International Premier Tennis League-ben (IPTL) a két korábbi világelső, Roger Federer és Serena Williams.

A szervezők tájékoztatása szerint a két szupersztár túl drága volt a decemberben zajló meghívásos csapatversenyre, amely anyagi és szervezési okokból már csak három helyszínen zajlik majd: az első állomásra péntektől vasárnapig Tokióban kerül sor, a szingapúri tornát a jövő hétvégén rendezik, az indiai Haidarábádba pedig december 9. és 11. között látogat a mezőny.

A 35 éves Federer legutóbb júliusban lépett pályára, és az IPTL-sorozatra tervezte a visszatérését. Az utóbbi hónapokat arra szánta, hogy felépüljön a térdműtéte után, és megfelelő állapotban szerepeljen a januári Australian Openen. Így várhatóan csak az újévkor rajtoló ausztráliai Hopman Kupán ragad ismét ütőt. A 17-szeres Grand Slam-bajnok 2002 óta először nincs a legjobb tíz között a világranglistán, jelenleg a 16. helyen áll.

Az IPTL-ben többek között Nisikori Kej, Jelena Jankovic, Ana Ivanovic, Martina Hingis, Tomas Berdych, Mark Philippoussis, Marat Szafin, Carlos Moya és Goran Ivanisevic is pályára lép.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos fix kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – jelentette be a Magyar Fejlesztési Bank. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megkülönböztetett fiókjaiban lesz elérhető.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×