eur:
394.36
usd:
370.47
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla

Klubrekordja ellenére sem lett csoportelső a Real Madrid

Zinedine Zidane Real Madridja veretlen maradt sorozatban a 34. mérkőzésén is, s ezzel beállította a klubrekordot, de a Dortmund elleni 2-2 nem volt elég a BL-ben a csoportelsőséghez.

FC PORTO–LEICESTER CITY 1-0: A portugálok, ha nyernek, továbbjutnak. Ennek megfelelően kezdtek a csoportgyőztes ellen. A gólt Andre Silva lőtte. 

FC BRUGES–FC KÖBENHAVN 0-1: A csoport második mérkőzésén is vezet, akinek még fontos a meccs. A dánok Brandon Mechele öngóljával kerültek előnybe. 

FC BRUGES–FC KÖBENHAVN 0-2: Eddig csak a G csoportban esett gól, de ott már három is. Mathias Jörgensen talán el is döntötte a mérkőzést a góljával. De, ameddig vezet a Porto, minden hiába. 

FC PORTO–LEICESTER CITY 2-0: A portugálok szépen haladnak. Jesus Corona találatával megnyugtató az előnyük. Ha nyernek, továbbjutnak. 

REAL MADRID–BORUSSIA DORTMUND 1-0: Az üresen maradt Dani Carvajal labdájára az elmúlt hetek legtöbbet bírált Real Madrid-játékosa, Karim Benzema érkezett, s a kapuba lőtt. 

LEGIA–SPORTING 1-0: Guilherme révén előnyben a lengyelek. 

BAYER LEVERKUSEN–AS MONACO 1-0: A nyáron a Sahtartól megszerzett Vladlen Jurcsenko ritka góljainak egyikével vezet a német gárda. E két csapat között már csak a presztízs a tét. 

TOTTENHAM–CSZKA MOSZKVA 0-1: Meglepetés, a harmadik helyért küzdő oroszok Alan Dzagojev révén előnyben. 

TOTTENHAM–CSZKA MOSZKVA 1-1: Mint tegnap a Man City meccsén: vendéggól után gyors hazai egyenlítés. Dele Alli rúgta a gólt. 

FC PORTO–LEICESTER CITY 3-0: Jelentsük ki, bajnoki formában az angolok. Yacine Brahimi révén már háromgólos előnyben a Porto.

TOTTENHAM–CSZKA MOSZKVA 2-1:Már a Spurs vezet, Harry Kane a gólszerző. 

BAYER LEVERKUSEN–AS MONACO 2-0: Julian Brandt növelte a hazaiak előnyét. 

REAL MADRID–BORUSSIA DORTMUND 2-0: Egy perccel azt követően, hogy Benzema óriási helyzetét Roman Weidenfeiler bravúrral tisztázta, a francia megszerezte a második gólját. James Rodriguez mintaszerű beadása után bólintotta a labdát a hálóba. 

JUVENTUS–DINAMO ZAGREB 1-0: Gonzalo Higuaín vezetést szerzett a horvátok ellen. 

REAL MADRID–BORUSSIA DORTMUND 2-1: Szépített a német csapat egy olyan csatár góljával, akinek a nagypapája óriási Real Madrid-szurkoló, neki az édesanyja spanyol, s maga is élt egy ideig Madrid környékén. Aubameyang csökkentette a hátrányt. 

FC PORTO–LEICESTER CITY 4-0: André Silva tizenegyes-gólja még inkább egyértelművé tette, két portugál csapat is lesz a legjobb tizenhat között. 

FC PORTO–LEICESTER CITY 5-0: Örömfutball a Sárkányok stadionjában, Diogo Jota is szerzett egy gólt.

TOTTENHAM HOTSPUR–CSZKA MOSZKVA 3-1: Igor Akinfejev, az orosz kapus öngóljával eldőlni látszik a mérkőzés. 

JUVENTUS FC–DINAMO ZAGREB 2-0: Daniele Rugani megszerezte pályafutása első BL-gólját. 

BAYER LEVERKUSEN–AS MONACO 3-0: A vártnál simább meccs, Wendell kihagyott büntetője után Morgan De Sanctisról saját kapujába került a labda. Nem tehetett róla, a hátáról pattant be a kapufáról kijövő labda. 

REAL MADRID–BORUSSIA DORTMUND 2-2: Aubameyang előkészítése után Marco Reus kiegyenlített, a BVB így a csoportgyőztes. 

Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. (utolsó) forduló:

E csoport: Bayer Leverkusen–AS Monaco 3-0, Tottenham Hotspur–CSZKA Moszkva 3-1. A csoport végeredménye: AS Monaco 11 pont, 2. Bayer Leverkusen 10, 3. Tottenham Hotspur 7, 4. CSZKA Moszkva 3.

F csoport: Real Madrid–Borussia Dortmund 2-2, Legia–Sporting CP 1-0. A csoport végeredménye: Borussia Dortmund 14 pont, 2. Real Madrid 12, 3. Legia 4, 4. Sporting 3.

G csoport: FC Bruges–FC Köbenhavn 0-2, FC Porto–Leicester City 5-0. A csoport végeredménye: Leicester City 13 pont, 2. FC Porto 11, 3. FC Köbenhavn 9, 4. FC Bruges 0.

H csoport: Olympique Lyon–Sevilla 0-0, Juventus–Dinamo Zagreb 2-0. A csoport végeredménye: Juventus 14 pont, 2. Sevilla 11, 3. Olympique Lyon 8, 4. Dinamo Zagreb 0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×