eur:
394.05
usd:
364.76
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Trombózis miatt nem játszhat a Veszprém sztárja

Trombózis alakult ki a Telekom Veszprém horvát kézilabdázója, Mirko Alilovic lábában, ezért a kapus decemberben már biztosan nem léphet pályára.

A bajnokságban és a Magyar Kupában címvédő, a Bajnokok Ligája előző idényében ezüstérmes klub honlapjának hétfői beszámolója szerint először Veszprémben diagnosztizálták, hogy trombózis van Alilovic térde alatt. A kapus már haza is utazott Horvátországba, ahol megerősítették az orvosi véleményt.

A válogatott játékosnak nyolc napon keresztül injekciós kezelésre kell járnia, jelenleg csupán a séta engedélyezett számára, a futás és az utazás nem, ezért 2016-ban várhatón már nem lép pályára.

A Veszprém csapatának bajnoki és Bajnokok Ligája-meccse már nem lesz idén, a SEHA Ligában viszont még hét találkozó vár rá.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×