eur:
392.59
usd:
367.46
bux:
66116.04
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A Real Madrid döntetlenre mentette az El Clásicót

A címvédő Barcelona 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a listavezető Real Madriddal a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati rangadóján.

A katalánok meddő mezőfölényével indult az El Clásico, amely a huszadik percre vált kiegyenlítetté, a szünet előtti percekben pedig már a fővárosi alakulat dolgozott ki ígéretes helyzeteket.

Nyolc perccel a fordulás után megszerezte a vezetést a Barcelona: Neymar ívelt be egy szabadrúgást, Suárez pedig Varane-t megelőzve három méterről a kapuba fejelt. A folytatásban is veszélyesebben játszó katalán együttes többször is eldönthette volna a találkozót, ám nem élt kínálkozó lehetőségeivel, Sergio Ramos pedig a 90. percben egyenlített a második félidő egyetlen nagy madridi helyzetéből.

A királyi gárda tétmeccsen immár 33 találkozó óta veretlen, legutóbb április 6-án kapott ki a Wolfsburg vendégeként a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén. A Primera Divisiónban ezt megelőzően az Atlético Madrid győzte le Zinedine Zidane együttesét február 27-én.

A Barcelona sorozatban harmadik bajnokiján játszott döntetlent.

Primera División, 14. forduló:

-----------------------------

Barcelona-Real Madrid 1-1 (0-0)

korábban:

Granada-Sevilla 2-1 (1-0)

később:

Leganés-Villarreal 18.30

Atlético Madrid-Espanyol 20.45

vasárnap játsszák:

Betis-Celta Vigo 12.00

Athletic Bilbao-Eibar 16.15

Alavés-Las Palmas 18.30

Sporting Gijón-Osasuna 18.30

Valencia-Málaga 20.45

hétfőn játsszák:

Deportivo La Coruna-Real Sociedad 20.45

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×