Ezt várja 2017-től Csányi Sándor

Infostart
2016. november 25. 22:19
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke szerint jövőre nehéz mérkőzések várnak a válogatottra a világbajnoki selejtezőkön, de a csapat és a szakmai stáb egy jó felkészüléssel Portugáliában vagy Svájcban is képes lehet bravúrokra. Csányi Sándor a magyar labdarúgás napján kiemelte: el lehet gondolkozni azon, hogy a jogszabályok betartása mellett, hogyan lehet egyszerűsíteni a jegyvásárlást és a beléptetést.

Nagyon jó évet zárt a magyar labdarúgás – mondta Csányi Sándor, a hazai sportági szövetség elnöke. A Magyar Labdarúgás Napja alkalmából rendezett ünnepségen azt mondta, hogy "hatalmas dolog volt az Európa-bajnoki kvalifikáció, a Franciaországban mutatott játék és a csoportból való továbbjutás is nagyon sok embert érintett meg".

A pozitívumok között említette az infrastrukturális fejlődést, ugyanis az elmúlt hat évben több mint 800 pályát épített és 1700 pályát újított fel az MLSZ. A nézőszámban szeretnének előrelépni, de nagy eredménynek minősítette, hogy az agresszió, a vandalizmus teljesen kiszorult az NB I-es stadionokból. El kell gondolkodni azon, hogy a jogszabályok betartásával hogyan lehet egyszerűsíteni a jegyvásárlást és a beléptetést – mondta Csányi Sándor az InfoRádiónak.

Hozzátette, hogy jövőre az edzőképzésben, az edző- és játékvezető-utánpótlás szervezésében kellene előrelépni.

Beszélt arról is, hogy jövőre nehéz mérkőzések várnak a válogatottra, és a világbajnoki kijutáshoz Portugáliában és Svájcban is győzni kellene, de biztos abban, hogy a csapat és a szakmai stáb alaposan felkészül.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Csányi Sándor MLSZ-elnök
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást