eur:
394.23
usd:
369.43
bux:
65708.63
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A hajrában szerzett gólokkal győzött az Újpest Gyirmóton

Az utolsó percben fejelt góllal nyert az Újpest Gyirmóton a labdarúgó OTP Bank Liga a 16. fordulójában.

A fővárosi csapat az előző hat mérkőzésén döntetlennel zárt, míg a hazai együttes sorozatban ötödször kapott ki. Ezúttal úgy, hogy a 78. percben megszerezte a vezetést, és a 84.-ig nála volt az előny.

OTP Bank Liga, 16. forduló:

Gyirmót FC-Újpest FC 1-2 (0-0)

-------------------------------

Alcufer Stadion, 1500 néző, v: Szőts

gólszerző: Bojovic (78.), illetve Lázok (84.), Windecker (93.)

sárga lap: Filkor (13.), illetve Diarra (13.), Windecker (67.)

Gyirmót:

--------

Sebők - Achim, Jancsó, Bojovic, Présinger - Filkor (Horváth A., 56.), Kiss M., Vass P. - Bori (Csiki, 65.), Simon, Sallói (Kovács Zs., 89.)

Újpest:

--------

Banai - Heris, Cseke (Nagy T., 89.), Kecskés, Mohl - Bardhi, Windecker, Balázs, Balogh B. (Andric, 65.), Diarra - Angelov (Lázok, 72.)

Eleinte nem vállaltak nagyobb kockázatot a csapatok, de bő tíz perc elteltével az Újpestnek így is akadt gólhelyzete. A félidő feléhez közeledve a Gyirmót játszott némi fölényben, s egyszer közel is állt a gólszerzéshez, a játékrész vége felé viszont megint az újpestiek előtt adódtak lehetőségek.

A második félidő nagy vendéghelyzettel kezdődött, az aktívan futballozó Bardhi találta el ismét a felső kapufát, ahogy az első játékrészben. Az igazi izgalmak azonban a hajrára maradtak: előbb a Gyirmót vezetést szerzett, majd az Újpest hat perccel később egyenlített, a 93. percben pedig - Windecker fejesével - a győzelmet is kiharcolta.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Izrael fontolóra vette, hogy azonnali megtorló katonai akcióval reagáljon az Irán által elkövetett múlt szombati támadássorozatra, de végül tartva az esetleges eszkalációtól, elvetette ezt a lehetőséget - számolt be az Axios hírügynökség értesüléséről a Sky News. A héten az izraeli hadsereg és a Shin Bet bejelentése szerint légicsapásban életét vesztette a Hamász belbiztonsági részlegének vezetője, Juszef Shabat - tudósított a Times of Israel. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×