eur:
394.9
usd:
371.92
bux:
66355.57
2024. április 16. kedd Csongor

Őt tartja a legjobbnak Ecclestone

Bernie Ecclestone szerint a címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája a Forma-1 legjobb világbajnoka.

Az F1-et vezető brit üzletember a Bildnek elmondta, hogy nincs kifogása a jelenlegi éllovas Nico Rosberg ellen, azonban annak örülne a legjobban, ha Hamilton nyerné meg a idei vb-t is, mert ő marketing szempontból jobb, mint német csapattársa.

"Rosberg méltó a bajnoki címre, hiszen az idei szezonban eddig ő szerezte a legtöbb pontot, ami bizonyítja, hogy remek munkát végez" - mondta Bernie Ecclestone, majd hozzátette, hogy a Forma-1 szempontjából Hamilton győzelme jobb lenne, mivel a háromszoros vb-győztes nagyobb energiát fektet a sorozat népszerűsítésébe.

"Hamilton egyfolytában feltűnik a vörös szőnyegeken és a beszélgetős tévéműsorokban. A világ minden pontjára viszi magával a Forma-1 jó hírét, promóterként pedig ennél jobbat el sem tudok képzelni." - fogalmazott.

Hamilton 2008-ban, 2014-ben és 2015-ben nyerte meg a vb-t. A 31 éves brit pilótának még van esélye a címvédésre, azonban a sorsa nem a saját kezében van, ahhoz, hogy a szezon végén ünnepelhessen, Rosberg sorozatos hibáira is szüksége van.

A 26 pontos előnnyel vezető Rosberg már a vasárnapi Mexikói Nagydíjon világbajnok lehet. Ehhez az kell, hogy megnyerje a futamot, és Hamilton ne végezzen előrébb a tizedik helynél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Nagy esés a tőzsdéken

Nagy esés a tőzsdéken

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthatunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult. A hangulatot esetlegesen befolyásoló adatok érkeznek majd a nap folyamán, az Egyesült Államokból lakáspiaci adatok és ipari statisztikák érkeznek, de a fontkitettséggel bírók számára érdekes lehet a brit munkaerőpiaci adat is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×