Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Döntetlennel folytatta az OSC

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Győztes bemutatkozás után második mérkőzésén döntetlent játszott az OSC a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörében: a magyar együttes Bresciában végzett 11-11-re az orosz Kazany együttesével szombaton.

Hogy az újbudai gárda továbbjut-e, arról a vasárnapi zárókör dönt, amikor is az ellenfél a házigazda olasz együttes lesz. Pénteken a magyar csapat 8-7-re győzött a szerb Crvena zvezda ellen.

Eredmény (az európai szövetség honlapjáról):

Bajnokok Ligája, 2. selejtezőkör, 2. forduló:

F csoport (Brescia):

A-Híd OSC Újbuda - Kazany (orosz) 11-11 (3-2, 5-2, 1-3, 2-4)

------------------------------------------------------------

a magyar csapat góldobói: Brguljan, Salamon 2-2, Bátori, Nagy, Kovács, Seman, Gór-Nagy, Zalánki, Nikic 1-1

A meccs első felében, 4-4-et követően remekelt az OSC: eredményes támadójátékkal 8-4-re elhúzott. Csakhogy az oroszok is lábra kaptak, s 8-7 után - már a negyedik negyedben, 9-9-nél - utolérték a magyar együttest. A hajrában felváltva vezettek a csapatok, s a Kazany utolsó találatával lett 11-11 a végeredmény.

Korábban:

E csoport (Eger):

SM Verona (olasz) - ZF-Eger 10-9 (2-2, 3-1, 1-5, 4-1)

A küzdelmek négy csoportban zajlanak, ezekből az első kettő jut tovább. A csoportelsőket a másodikokkal sorsolják össze és oda-visszavágós párharcban dől el, melyik négy csapat kerül fel a főtáblára, ahol már ott van nyolc kiemelt együttes. Az elitnek tagja a Szolnoki Dózsa-Közgép, amely a hatos döntő házigazdája lesz.