eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

A Vasas ismét legyőzte az MTK-t

Ötgólos mérkőzésen nyert a Vasas az MTK Budapest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában. Az éllovas a bajnoki nyitányon - idegenben - is le tudta győzni fővárosi riválisát.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Vasas FC-MTK Budapest 3-2 (3-2)

--------------------------------

Illovszky Stadion, 3754 néző, v: Vad II

gólszerzők: Ádám (18., 11-esből), Saglik (23., 32.), illetve Vadnai (4.), Torghelle (21.)

sárga lap: Ádám (33.), Berecz (80., 89.), Kulcsár (91.), illetve Vass (42.), Vogyicska (37.), Vukmir (44.)

kiállítva: Berecz (89.)

Vasas:

------

Nagy - Burmeister, Debreceni, Ristevski - Murka (Kleisz, 86.), Vida, Berecz, Hangya - Remili, Ádám (Kulcsár, 62.), Saglik (Pavlov, 77.)

MTK:

-----

Petkovic - Poór, Vukmir, Grgic (Ramos, 65.), Vadnai - Vass (Varga, 77.), Gera D. (Okuka, a szünetben), Korozmán, Kanta - Vogyicska, Torghelle

Eseménydús első félidőt láthatott a csaknem négyezer fős közönség, mindkét csapat lendületesen támadott, törekedett a gólszerzésre, ami ötször össze is jött. Az MTK kétszer is vezetett, de mindkétszer egyenlített a Vasas, amely végül előnnyel vonulhatott az öltözőbe.

A második játékrész sem volt unalmas, az MTK helyzeteket dolgozott ki, megpróbált egyenlíteni, miközben a Vasas sem adta fel a gólszerzés lehetőségét. A hazai csapat, amely emberhátrányban fejezte be a mérkőzést, győzelmével növelte előnyét a tabella élén.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×