eur:
394.02
usd:
368.09
bux:
65732.34
2024. április 23. kedd Béla

Biros: „Minden sportolónak ilyen lezárást kívánok”

Biros Péter teltházas gálamérkőzésen búcsúzott vasárnap Egerben. A háromszoros olimpiai bajnok megköszönte a szervezőknek, a klubjának, és persze mindenkinek, aki egy hajszálat is megmozdított azért, hogy ez az esemény létrejöhessen.

„A csapattársaim nevében is mondhatom, hogy nagyon nagy élményben volt részünk. Minden sportolónak ilyen lezárást kívánok” – fogalmazott a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

Biros Péter a gálameccs után élte át a délután egyik legszebb pillanatát.

„Amíg én kint beszéltem, addig ők bent hülyéskedhettek. Ekkor már mindenki feloldódott, majd kijött belőlük az igazi, jó értelemben vett állat – mesélte viccelődve az InfoRádiónak, aztán gyorsan hozzátette: ez mindig jellemző volt, amikor a csapat elengedte magát.

Játékos pályafutását szép, kerek történetként jellemezte. Az eredmények is bizonyítják, hogy sikeresek voltak, ettől függetlenül maradt hiányérzete. Gondolt azokra a címekre, amelyeket nem nyert meg.

„Azt szokták mondani, csak a szépre és a jóra emlékezzünk. A győzelmekből soha nem elég, de ezzel a hátralévő életemben birkózom meg” – jegyezte meg az egykori klasszis, aki az új idénytől az Eger női vízilabdacsapatának vezetőedzőjeként tevékenykedik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×