Biros: „Minden sportolónak ilyen lezárást kívánok”

Infostart
2016. október 10. 17:24
Biros Péter teltházas gálamérkőzésen búcsúzott vasárnap Egerben. A háromszoros olimpiai bajnok megköszönte a szervezőknek, a klubjának, és persze mindenkinek, aki egy hajszálat is megmozdított azért, hogy ez az esemény létrejöhessen.

„A csapattársaim nevében is mondhatom, hogy nagyon nagy élményben volt részünk. Minden sportolónak ilyen lezárást kívánok” – fogalmazott a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

Biros Péter a gálameccs után élte át a délután egyik legszebb pillanatát.

„Amíg én kint beszéltem, addig ők bent hülyéskedhettek. Ekkor már mindenki feloldódott, majd kijött belőlük az igazi, jó értelemben vett állat – mesélte viccelődve az InfoRádiónak, aztán gyorsan hozzátette: ez mindig jellemző volt, amikor a csapat elengedte magát.

Játékos pályafutását szép, kerek történetként jellemezte. Az eredmények is bizonyítják, hogy sikeresek voltak, ettől függetlenül maradt hiányérzete. Gondolt azokra a címekre, amelyeket nem nyert meg.

„Azt szokták mondani, csak a szépre és a jóra emlékezzünk. A győzelmekből soha nem elég, de ezzel a hátralévő életemben birkózom meg” – jegyezte meg az egykori klasszis, aki az új idénytől az Eger női vízilabdacsapatának vezetőedzőjeként tevékenykedik.