eur:
392.85
usd:
366.59
bux:
66310.22
2024. április 25. csütörtök Márk

Hétgólos mérkőzésen verte a Videoton az Újpestet

A Videoton gólgazdag mérkőzésen, 4-3-ra győzött az Újpest vendégeként az Illovszky Stadionban a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 9. forduló:

Újpest FC-Videoton 3-4 (0-3)

----------------------------

Illovszky Stadion, 3500 néző, v.: Iványi

gólszerző: Windecker (54.), Diarra (56.), Bardhi (93.), illetve Lazovic (25.), Géresi (29.), Stopira (44.), Pátkai (69.)

sárga lap: Diarra (75.), illetve Oliveira (72.)

Újpest:

-------

Balajcza - Nagy T., Kálnoki Kis (Pávkovics 43.), Mohl, Kecskés - Bardhi, Windecker, Andric (Angelov 76.), Balogh B. - Diarra, Lázok (Balász 65.)

Videoton:

---------

Kovácsik - Nego, Vinícius, Fejes (Fiola, a szünetben), Stopira - Juhász, Pátkai - Lazovic (Scepovic 55.), Oliveira, Géresi (Varga 82.) - Feczesin

Kevés izgalmat hozott a mérkőzés első 25 perce, a csapatok nem jutottak el helyzetekig. Ezt követően azonban hirtelen megváltozott a meccs képe, a székesfehérváriak ugyanis gyorsan kétgólos előnyre tettek szert, majd még a szünet előtt háromra növelték a különbséget.

A pihenő alatt az újpestiek rendezték soraikat, s óriási elánnal kezdték a második félidőt, melynek elején több helyzetet is kidolgoztak, s ezekből kettőt értékesítettek is, így újra nyílttá tették a meccset. A Videoton - melyben a szünetben állt be az augusztus végi átigazolása után most bemutatkozó Fiola Attila, a válogatott védője - ezt követően magára talált, Pátkai pedig még a hajrá előtt kétgólosra állította vissza a különbséget, s tulajdonképpen eldöntötte a mérkőzést. A ráadásban Bardhi szabadrúgásból lőtt nagy gólt, de az egyenlítésre már nem volt esélye az újpesti csapatnak.

Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×